Day 1 > 2020 Korea Maritime Week (2020 한국해사주간)

Program

Day 1 : 11.18 (Wednesday)

Time Schedule Remark (Speaker)
Opening Ceremony
13:30~13:50
(20 Mins)
· Opening Address by Minister
· Congratulatory Speech
· Mr. Seonghyeok Moon / Ministry of Oceans and Fisheries (Republic of Korea), Minister
· Mr. Kitack Lim / International Maritime Organization (IMO), Secretary General
<Special Session>
13:50~14:50
(60 Mins)
· COVID-19: Implication on maritime Field and the Prospect of the Future · Mr. Seonghyeok Moon / Ministry of Oceans and Fisheries (Republic of Korea), Minister
· Dr. Youngtae Chang / Korea Maritime Institute, President
· Mr. Hyungchul Lee / KOREAN REGISTER , Chairman & CEO
· Mr. Jaehoon Bae / HMM, President & CEO
· Mr. Samhyun Ga / Korea Shipbuilding & Offshore Engineering, President
· Mr. Brandt Wagner / Transport and Maritime Unit of the Sectoral Policies Department, Head
· Dr. Martin Stopford / Clarkson Research, President
· Moderator: Prof. Deoghee Doh / Korea Maritime & Ocean University, President
14:50~15:20
(30 Mins)
· Break
<Session1> Post-COVID in Maritime Community
15:20~15:40
(20 Mins)
· Proposal for Overcoming COVID-19 crisis · Prof. Inhyeon Kim / Korea University, Professor․Capt
15:40~16:00
(20 Mins)
· Changes of Survey and Approval Technology in non-face-to-face Era · Mr. Daeheon Kim / KOREAN REGISTER , Senior Vice President
16:00~16:20
(20 Mins)
·The IMO Regulatory Landscape in the post-COVID era · Mr. Frederick J. Kenney / IMO (Legal and External Affairs), Director
16:20~17:20
(60 Mins)
· Q&A · Special Panel: Mr. Inchul Kim / Mokpo National Maritime University, Professor
· Session 1 Speakers (Inhyeon Kim, Daeheon Kim, Frederick J. Kenney)